25 lenyűgözően szép mosdó
2019. október 17. írta: OtthonÉsStílus

25 lenyűgözően szép mosdó

 

Az építkezés vagy a felújítás során igyekszünk lehetőleg különleges és egyedi megoldásokat keresni az ízlésünk és a terek, helyiségek adta adottságok miatt. Ez alól a fürdőszobák sem maradhatnak ki, de amíg a kádnál és a zuhanyzónál viszonylag kötöttek a lehetőségek, addig a mosdóknál sokkal szélesebb tárházból válogathatunk. A klasszikus stílusú mosdóktól a futurisztikus darabokig számtalan változat közül találhatjuk meg az ideálist, az anyag-, szín- és formaválaszték pedig rendkívül szerteágazó.

 

Az extravagáns formavilág egyedi tervezést és akár egyedi gyártást feltételez, ám mindenképpen különleges és lenyűgöző megjelenést biztosít.

ideas_en_ba_os_ideas_in_bathrooms_bathroom_interiordesign_ba_o_ba_os_labavo_bathroomdesign_design_interior_bathroomdecor_kitchen_home_homedecor_bath_shower_homedesign_tiles_tile_bathroomremodel.jpg

4_ways_to_improve_the_accessibility_of_your_bathroom_as_a_senior_futurist_architecture_1.jpg

glass_design_flower_evolution_italian_modern_free_standing_basin_9_colors_70_46_cm.jpg

A formatervezett mosdók méretük szerint lehetnek kis kézmosók, egyszemélyesek vagy kétszemélyesek. Minél nagyobb méretű a mosdókagyló, annál komfortosabb, kényelmesebb a használata.

metais_em_rose_bancada_em_marmore_ou_porcelanato_imitando_modelo_calacata_ou_carrara_porem_com_cuba_de_embutir.jpg

7_reasons_why_a_trough_bathroom_sink_is_so_popular_today.jpg

Szerelhetjük falra, amikor csak a szifontakarásról kell gondoskodnunk, de mosdószekrénybe is építhetjük. Itt is többféle változat van, a látszó peremes és az alulról, látszó perem nélkül beépített típus.  

rectangular_cristalplant_washbasin_fluent_by_inbani_design_arik_levy_inbani_cristalplant_surface_surface.jpg

the_bold_look_of_kohler.jpg

Az utóbbi időben nagyon népszerűek a pultra ültetett mosdók, ahol a mosdótál tekintetében többféle formavilággal találkozhatunk. Az ízlésünknek megfelelően választhatunk kerek, ovális, szögletes vagy akár háromszögletű mosdókagylót.

4_ways_to_improve_the_accessibility_of_your_bathroom_as_a_senior_futurist_architecture.jpg

origami_sink_bathroom.jpg

best_home_decorating_ideas_50_top_designer_decor_beautycounter_clean_beauty_safer_skin_care.jpg

20_getting_the_best_bathroom_tile_ideas_pecansthomedecor_com.jpg

elegant_french_cottage_bathroom_renovation_peek_why_i_am_in_love_already.jpg

minimaliste_bathroom_design_interieur_deco_salledebain_interieur_lifestyle_sdb_maison_mode_decoration_minimalist_modern_line_minimaliste.jpg

glass_sink_with_golden_swan.jpg

Az alapanyaguk szerint rendkívül széles a kínálat. A hagyományos porcelán és kerámia mosdók továbbra is nagyon népszerűek. Újdonságként választhatunk műgyantával kevert, kőporból öntött mosdót is.

50_bathroom_vanity_ideas_ingeniously_prettify_you_and_your_bathroom.jpg

home_art.jpg

ultra_modern_italian_bathroom_design.jpg

A természetes kőből készült mosdók a rusztikus környezetben, míg a márványból vagy gránitból készült mosdók a klasszikus, elegáns stílusban mutatnak remekül.

bathroom_inspiration_modern_small_ideas.jpg

choose_the_latest_modern_sink_collection_of_the_highest_quality_for_your_home_s_main_bathroom_home_of_pondo_home_design.jpg

Izgalmas megjelenést nyújtanak az üvegből készült mosdótálak. Kis helyiségben légiesnek hatnak, ha az üveg mintázott, akkor rendkívüli látványt ad a fényjátéka.

letoltes.jpg

Igazi kuriózumot jelentenek a fából készült mosdók, melyek megfelelő kezeléssel és karbantartással hosszan tartó használhatóságot eredményeznek.

11a08b01-b715-4951-a1ec-af4b73949a97.jpg

fossil_washbasin_by_marc_martinez_via_behance.jpg

A beton, mint mosdó alapanyaga egyre többször jelenik meg az enteriőrben. Egyedi textúrája és szokatlan kialakítása mindenképpen extremitást jelent a fürdőszobában.

_mjharrisgroup_bathroom_taps_interiordesign_australia_architecture_by_bathroomcollective_bathroomdiy_bathroomremodel_bathroomdesign.jpg

love_this_concrete_sink.jpg

bathroom_faucets_and_accessories_for_a_spring_makeover.jpg

Képek forrása: a képekre kattintva található.

Ha tetszett az összeállítás, kövesse az oldalt Facebook-on és Instagram-on, ha pedig segítségre van szüksége otthona tervezésekor, kialakításakor, írjon az otthonesstilus@otthonesstilus.hu e-mail címre!

Ungvári Anikó - lakberendező

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonesstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr7715226922
süti beállítások módosítása